Vastgoed­specialist op Curaçao

Onze service en expertise gaan verder dan het vinden van een woning of commerciële ruimte. Wij openen deuren en vinden een plek waar u zich thuis voelt. Wigbold Real Estate begeleidt opdrachtgevers op een zorgvuldige manier bij de aankoop of verkoop van onroerend goed. 

Wij zetten onze kennis van de lokale vastgoedmarkt, jarenlange ervaring in de sector en uitgebreide dienstenportfolio op een professionele wijze in voor het beste resultaat.

intro home1 725x875

30

Panden in onze portfolio

2.500

Zoekers in ons netwerk

+10

Jaar ervaring

Wigbold Real Estate is klantgericht en vooruitstrevend. Een allround vastgoedspecialist actief op het gebied van verkoop en aankoop, van particulier en commercieel vastgoed. Wigbold Real Estate is onderdeel van de Wigbold Management & Advies NV. Naast de makelaarswerkzaamheden houden wij ons bezig met projectontwikkeling, advies en consultancy.

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om vastgoed op Curaçao.

De vastgoedsector op Curaçao 

Wonen en werken op Curaçao is vanwege de geografische kleinschaligheid versus de enorme diversiteit van de populatie uniek en bijzonder. Wigbold Real Estate is opgericht in 2013 en heeft inmiddels 10 jaar ervaring in het vastgoed van Curaçao. Wij hebben het privilege om deel te nemen aan mooie projecten zoals de Mambo Beach Boulevard, Villapark Flamboyan en huidig het verkavelingsplan Hofi Sint Joris bij Koraal Tabak aan de Sint Joris Baai. Wigbold Real Estate werkt samen met experts binnen het vakgebied en heeft hierdoor een groot netwerk opgebouwd binnen de vastgoedsector op Curaçao en in Nederland.

Over ons